KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ilıca Yeniyapan Ortaokulu

Ilıca Yeniyapan Ortaokulu

ILICA MAH. VELİ DEDE CAD. NO 7 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
STRATEJİK VİZYONMUZ Öğrencilerimizin tamamının mükemmel bir gelecek için; ilgi ve istekleri doğrultusunda çağın gerektirdiği alanlarda hayata hazırlamak ve üniversite eğitimi almalarını sağlamak
Misyon
STRATEJİK MİSYONUMUZ Gelişen teknolojiyi yakından izlemede, Çağdaş ve laik bireyler yetiştirme hedefinde ‘iyinin ölçüsü yoktur’ düşüncesiyle mükemmelliğe ulaşma çabalarında, gelişimde iş birliğinde, sosyal ve kültürel alanda kimlik kazanmada bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmada, bir bütünüz.
Ulaşım
Okulumuz ılıca merkezinde bulunmaktadır. Ilıca´nın şehir merkezine uzaklığı 50 kmdir. Gün içerisinde merkeze ulaşım sağlayan dolmuşlar vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz ılıca merkezinde yer almaktadır. Ilıca,bölgenin önemli kaplıca ve yayla turizm merkezidir.Çok sayıda apart ve 3 termal kaplıcaya sahip aynı zamanda doğal güzelliklere sahip bir merkezdir.7/24 hizmet veren Aile Sağlık Merkezi , PTT , Jandarma Karakolu, Ziraat Bankası ATM´si , 2 ortaokul ve 1 Lise bulunmaktadır.Konaklama ve ulaşım bakımından elverişlidir.
50 KM
Futbol Turnuvası Voleybol Turnuvası