KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ilıca Yeniyapan Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma gününde Süleymanlıda bulunan şehitlikte yapılan anma programına öğrencilerimiz okulumuzu temsilen yerini almıştır. 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü okulumuzda yapılan program ile devam etmiştir.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılı okulumuzdaki etkinlikler ile kutlandı.

Mrt

"Sizin en hayırlılarınız, Kur'an'ı öğrenen ve öğretenlerinizdir." hadisi ışığında ve din kültürü öğretmenimizin çabalarıyla 5. sınıftan 10 öğrencimiz Kur'an-ı kerim okumaya geçmiştir. Kur'an okumaya geçen öğrencilerimize rozet takılmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Türkiye geneli saat 11.30 da tüm okullarda yapılan deprem tatbikatını Ilıca Yeniyapan Ortaokulu olarak öğrencilerimiz ve tüm personelimizle birlikte hedeflenen süre içinde başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Tatbikat sonrası öğrencilere gerekli bilgiler verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferinin 106. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda 7.Geleneksel Minik Ressamlar Resim Sergisi Düzenlendi.

Her yıl okulumuzda düzenlenen minik ressamlar resim sergisinin bu yıl 7.si düzenlendi.Serginin hazırlanmasında gayret gösteren Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nilay GÜRSEL'e tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.